top of page

Vélemények

Ibolya.png

Anita az az asztrológus akihez bátran fordulhat az ember, mert soha nem ítélkezik,megértő és empatikus. Szívesen segít embertársain, akik éppen elakadásban vannak az élet útvesztőiben vagy éppen valaszút előtt állnak. Hitelesen képviseli az asztrológia elveit, a saját életével is példát mutatva hasznosítja a tudását, ezzel mindenki számára követendő példaként jár elől. Újra és újra képes analizálni az adott problémát addig, amíg arra megnyugtató választ nem találnak a hozzáforduló számára. Mindig kíméletes a kommunikációban, óvatosan vezeti rá a kedves pácienst a "miértekre" és a "hogyan továbbról" sem feledkezik meg. Az utánkövetésben is lelkiismeretes.

Ibolya, Üröm

Dóri_edited.jpg

Mindenkinek az életében adódnak nehezebb pillanatok, időszakok, amikor keressük a választ a problémákra, kétségekre. Anita egy ilyen időszakon segített át engem/minket, tapasztalatával és megértő készségével sikerült egy bizalmas kapcsolatot kialakítanunk, megnyugvást és kitartást adott, amikor kerestem a megoldást. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom, aki úgy érzi, hogy kicsit elveszve érzi magát és egy kis segítséggel, tisztán láthatná az előtte lèvő lehetőségeket. Köszönöm.

Dóri, High Wycombe, Anglia

Eszter.jpg

Számos asztrológusnál voltam már, ezért tudom, mennyire ritka, hogy egy asztrológus nagy szakmai tapasztalattal rendelkezzen de emellett empátiával, együttérzéssel közelítsen az ember felé. Legyen szó bármilyen életterületről és problémáról, mindig pozitív érzéssel jöttem el az Anitával való konzultációról. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.

Eszter, Üröm

Vélemények: Testimonials

Írj véleményt a munkámról!

Amennyiben elégedett voltál az asztrológiai elemzésemmel, kérlek írd le véleményed!

Thanks for submitting!

Vélemények: Add a Review
bottom of page